Што се уплаќа денес? (01.10.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

И самите сте сведоци колку често уплатата ни била точен показател, па благодарение на тоа сме наплаќале фантастични коефициенти. Се надеваме дека и овој пат ќе биде така.

Од 17:30 во рамките на германската Бундеслига се сретнуваат екипите на Фрајбург и Аугсбург.
Фрајбург досега има освоено 7 бода и се наоѓа на средината на табелата, додека Аугсбург е во втората половина со вкупно пет бода, а првата победа ја остварија во миантиот викенд.

Фрајбург – Аугсбург – 1 @ 1.70

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 82.778 евра. За победа на Фрајбруг уплатени се 62.099 евра, за реми 8.889 евра, додека останатите 11.790 евра се уплатени за победа на Аугсбург.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*