Што се уплаќа денес? (29.09.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Уплатата без поголеми проблеми досега многу често ни е точен показател, па веруваме дека и денес ќе биде така.

Од 18:10 во рамките на австриската втора лига се сретнуваат екипите на Риед и Хорн.
Риед во последните пет натпревари запиша една победа, едно реми и еден пораз, додека Хорн во истиот временски период оствари три порази и две победи.

Риед – Хорн – 1 @ 1.56

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 84.550 евра. За победа на Риед уплатени се 67.439 евра, за реми 10.430 евра, додека останатите 6.681 евра се уплатени за победа на Хорн.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*