Што се уплаќа денес? (25.09.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Благодарение на информациите за уплатата, вчера повторно запишавме добивка во оваа категорија, па се надеваме дека истото ќе го направиме и денес.

Од 18:00 во рамките на Премиер лигата на Египет се сретнуваат екипите на Замалек и Араб Контракторс.

Замалек во првото коло од новата сезона запиша реми, додека Араб Контракторс беа поразени на домашен терен.

Замалек – Араб Контракторс – 1 @ 1.63

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 63.403 евра. За победа на Замалек уплатени се 52.559 евра, за реми 5.509 евра, додека останатите 5.335 евра се уплатени за победа на Араб Контракторс.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*