Што се уплаќа денес? (24.09.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Информациите за уплатата досега многу често не водат до добивка, па веруваме дека и денес може да биде така.

Од 15:00 часот се сретнуваат екипите на Брајтон и Борнмут. Домаќините досега освоија 12 бода преку 4 победи, 0 реми и 1 пораз, додека гостите се уште немаат триумф и во истиот временски период запишаа 0 победи, 3 реми и 2 порази.

Брајтон – Борнмут – 1 @ 1.41

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 102.340 евра. За победа на Брајтон уплатени се 82.402 евра, за реми 10.504 евра, додека останатите 9.434 евра се уплатени за победа на Борнмут.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*