Што се уплаќа денес? (22.09.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Веруваме дека уплатата и денес може да ни биде одличен показател. Од 20:45 во рамките на Ирската Премиер Дивизија се сретнуваат екипите на Шелбурн и Корк.

Шелбурн е на 5-то место со вкупно 46 бода, додека Корк Сити се наоѓа на претпоследната 9-та позиција со 27 освоени бода.

Шелбурн – Корк – 1 @ 1.62

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 109.438 евра. За победа на Шелбурн уплатени се 87.119 евра, за реми 10.490 евра, додека останатите 11.829 евра се уплатени за победа на Корк.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*