Што се уплаќа денес? (14.09.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Благодарение на уплатата вчера повторно запишавме добивка, па веруваме дека и денес ќе ја продолжиме добитната серија.

Од 15:30 во рамките на ОАЕ Лига купот се сретнуваат екипите на Ал Аин и Ал Батех. Домаќините во последните пет натпревари имаат исто толку и победи, додека гостите имаат само една победа во истиот временски период.

Ал Аин – Ал Батех – 1 @ 1.46

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 72.334 евра. За победа на Ал Аин уплатени се 57.549 евра, за реми 9.549 евра, додека останатите 5.236 евра се уплатени за победа на Ал Батех.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*