Што се уплаќа денес? (13.09.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Благодарение на уплатата и вчера запишавме добивка во оваа категорија, па се надеваме дека ќе го продолжиме истото победничко темпо.

Од 16:00 во рамките на албанската Суперлига се сретнуваат екипите на Игнациа и Ерзени. Игнациа во првите две кола запиша една победа и еден пораз, додека Ерзени ремизираше на двата натпревари.

Игнациа – Ерзени – 1 @ 1.70

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 53.329 евра. За победа на Игнациа уплатени се 42.230 евра, за реми 5.590 евра, додека останатите 5.509 евра се уплатени за победа на Ерзени.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*