Што се уплаќа денес? (11.09.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Денес веруваме дека уплатата повторно ќе ни биде точен показател, па благодарение на тоа ќе наплатиме супер квота.

Од 17:30 во рамките на француската Национал лига се сретнуваат екипите на Ред Стар и Руен.
Ред Стар е на лидерското место и после 4 изиграни натпревари собраа 9 бода, додека Руен е на 11-та позиција со вкупно 6 бода.

Ред Стар – Руен – 1 @ 1.71

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 65.494 евра. За победа на Ред Стар уплатени се 48.439 евра, за реми 8.595 евра, додека останатите 8.460 евра се уплатени за победа на Руен.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*