Што се уплаќа денес? (10.09.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Безброј пати досега сме биле добитни благодарение на информациите за уплатата, па веруваме дека и овој пат ќе биде така.

Од 20:45 во рамките на квалификациите за ЕУРО се сретнуваат екипите на Ирска и Холандија.
Ирска оваа година има големи амбиции, но прашање е колку ќе успеат да стигнат до пласман во ЕУРО бидејќи имаат огромна конкуренција. Холандија пак исто така има желба да се појави на ЕП, па веруваме дека ќе се борат до самиот крај.

Ирска – Холандија – 2 @ 1.74

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 104.549 евра. За победа на Ирска уплатени се 17.439 евра, за реми 36.123 евра, додека останатите 50.987 евра се уплатени за победа на Холандија.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*