20Bet понуда: Колку што ќе направите депозит, толку ќе добиете и бонус!

Бонусите во онлајн обложувалниците најчесто се користат за да се придобијат нови корисници, па доколку се уште немате сметка во 20Bet, сега е вистински момент да го направите тоа.

Станува збор за бонус за добредојде во вредност од 100% на вашата прва уплата до најмногу 100 евра.

Се што треба да направите е:

  • Регистрирајте се ТУКА
  • Направете депозит
  • Уживајте во бонусот

Услови и правила за користење

  • Бонусот е наменет само за нови корисници
  • Бонусот е наменет само за корисници кои ќе направат депозит за прв пат
  • Вредноста на овој бонус е 100% до 100 евра
  • Минималниот квалификуван депозит за оваа промоција е 10 евра
  • Бонусот мора да се изигра во период од 7 дена откако ќе биде активиран

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*