Што се уплаќа денес? (06.09.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Веруваме дека информациите за уплатата ќе ни бидат точен показател и денес, па се надеваме дека ќе наплатиме супер квота.

Од 19:30 во рамките на шведската Дивизија 2 се сретнуваат екипите на Карлбергс и Вигбихолмс.
Домаќините досега имаат освоено 39 бода преку 12 победи, 3 реми и 3 порази, додека гостите имаат 24 бода и учинок од 7 победи, 3 реми и 8 порази.

Карлбергс – Вигбихолмс – 1 @ 1.45

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 84.439 евра. За победа на Карлбергс уплатени се 66.658 евра, за реми 10.903 евра, додека останатите 6.878 евра се уплатени за победа на Вигбихолмс.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*