Што се уплаќа денес? (04.09.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Информациите за уплатата досега многу пати ни биле точен показател, па се надеваме дека и денес ќе биде тоа така.

Лин – Арендал – 1 @ 1.66

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 3.332 евра. За победа на Лин се уплатени се 1.955 евра одосно 60% од уплатата, за реми се уплатени само 1%, додека за победа на Арендал одат само 39% од уплатата.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*