Што се уплаќа денес? (30.08.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Информациите за уплатата досега многу пати ни биле точен показател, па се надеваме дека и денес ќе биде тоа така.

ПСВ – Ренџерс – 1 @ 1.58

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 90. 712 евра. За победа на ПСВ се уплатени се 82.899 евра одосно 91% од уплатата, за реми се уплатени 5%, додека за победа на Ренџерс одат само 4% од уплатата.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*