Што се уплаќа денес? (27.08.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Информациите за уплатата досега многу пати ни биле точен показател, па се надеваме дека и денес ќе биде тоа така.

Од 18:30 во рамките на италијанската Серија А се сретнуваат екипите на Лацио и Џенова. Лацио новата сезона ја започнаа со пораз, а ист таков учинок имаше и тимот на Џенова кој во моментов е дел од црвената зона.

Лацио – Џенова – 1 @ 1.51

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 109.487 евра. За победа на Лацио уплатени се 94.102 евра, за реми 7.583 евра, додека останатите 7.802 евра се уплатени за победа на Џенова.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*