Што се уплаќа денес (23.08.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Победничката серија беше продолжена и вчера, а се надеваме дека и денес ќе запишеме победа во оваа категорија.

Од 17:00 во рамките на ½ финалето од финскиот Суомен Куп се сретнуваат екипите на Хонка и Мариенхам.

Хонка на последните пет натпревари запишаа три победи, едно реми и еден пораз, додека Мариенхам во истиот временски период има само една победа, три порази и едно реми.

Хонка – Мариенхам – 1 @ 1.60

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 97.559 евра. За победа на Хонка уплатени се 80.328 евра, за реми 10.423 евра, додека останатите 6.808 евра се уплатени за победа на Мариенхам.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*