Што се уплаќа денес? (22.08.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Благодарение на уплатата и вчера запишавме добивка, поточно наплативме супер квота, па се надеваме дека со исто победничко темпо ќе продолжиме и денес.

Од 19:00 во рамките на германската трета лига се сретнуваат екипите на Динамо Дрезден и Манхејм.

Домаќините се на средината на табелата и после две кола успеаа да соберат три бода, додека гостите имаат само еден бод и се во црвената зона.

Динамо Дрезден – Манхејм – 1 @ 1.61

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 106.438 евра. За победа на Динамо Дрезден уплатени се 87.112 евра, за реми 12.849 евра, додека останатите 6.477 евра се уплатени за победа на Манхејм.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*