Што се уплаќа денес? (19.08.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Веруваме дека информациите за уплатата и денес ќе ни бидат точен показател, па благодарение на тоа ќе наплатиме супер квота.

Од 21:00 во рамктие на француската Лига 1 се сретнуваат екипите на Тулуз и ПСЖ. Тулуз во првото коло запиша победа, додека ПСЖ мораше да се задоволи само со еден бод.

Тулуз – ПСЖ – 2 @ 1.65

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 84.558 евра. За победа на Тулуз уплатени се 12.458 евра, за реми 15.584 евра, додека останатите 56.516 евра се уплатени за победа на ПСЖ.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*