Што се уплаќа денес? (18.08.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Благодарение на уплатата и вчера бевме добитни во оваа категорија, па веруваме дека победничката серија ќе продолжи и денес.

Од 19:00 во рамките на данската Супер лига се сретнуваат екипите на Хвидоур и Копенхаген.
Хвидоур е на 10-та позиција со вкупно 2 бода кои ги имаат освоено преку 2 реми и 2 порази, додека Копенхаген е на 2-та позиција со максимален број на бодови, поточно 12.

Хвидоур – Копенхаген – 2 @ 1.46

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 87.799 евра. За победа на Хвидоур уплатени се 13.339 евра, за реми 10.990 евра, додека останатите 63.470 евра се уплатени за победа на Копенхаген.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*