Што се уплаќа денес? (16.08.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Благодарение на уплатата и вчера запишавме добивка во оваа категорија, па веруваме дека победничката серија ќе ја продолжиме и денес.

Од 18:30 во рамките на германската Оберлига – Баден се сретнуваат екипите на Оберахерн и Мухелбах.

Двете екипи во првото коло запишаа пораз, па логично е да се наоѓаат на долниот дел на табелата.

Оберахерн – Мухелбах – 1 @ 1.95

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 87.889 евра. За победа на Оберахерн се уплатени 67.902 евра, за реми 10.549 евра, додека останатите 9.438 евра се уплатени за победа на Мухелабх.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*