Што се уплаќа денес? (14.08.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

За жал уплатата не ни беше точен показател вчера, па веруваме дека денес ќе ја поправиме таа грешка.

Од 20:45 во рамките на француската втора лига се сретнуваат екипите на Бордо и Консернау.
Бордо е на последната позиција и се уште е во минус со бодови бидејќи започна со -1 поради одлука на сојзуот. Консернау пак во првото коло ремизираа без голови и се наоѓа на средината на табелата со само еден освоен бод.

Бордо – Консернау – 1 @ 1.62

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 87.564 евра. За победа на Бород уплатени се 71.225 евра, за реми 9.665 евра, додека останатите 6.674 евра се уплатени за победа на Консернау.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*