Што се уплаќа денес? (13.08.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Благодарение на информациите за уплатата многу пати сме биле добитни, па се надеваме дека и овој пат може да биде така.

Од 17:00 се сретнуваат екипите на Рапид Виена и Хартберг. Домаќините во првите две кола зедоа четири бода, додека гостите имаат послаб учинок и во истиот временски период запишаа две реми.

Рапид Виена – Хартберг – 1.65

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 90.587 евра. За победа на Рапид Виена уплатени се 76.199 евра, за реми 8.779 евра, додека останатите 5.609 евра се уплатени за победа на Хартберг.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*