Што се уплаќа денес? (11.08.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Благодарение на уплатата и вчера бевме добитни, па очекуваме победничката серија да ја продолжиме и денес.

Од 18:10 во рамките на австриската втора лига се сретнуваат екипите на Ст. Полтен и Лиферинг.

Ст. Полтен во првите две кола зеде максимален број на бодови, поточно шест и се наоѓаат на првото место на табелата, додека Лиферинг изигра само еден натпревар и запиша минимален пораз.

Ст. Полтен – Лиферинг – 1 @ 1.64

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 117.483 евра. За победа на Ст. Полтен уплатени се 97.102 евра, за реми 8.886 евра, додека останатите 11.495 евра се уплатени за победа на Лиферинг.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*