Што се уплаќа денес? (09.08.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Без поголеми проблеми вчера запишавме добивка во оваа категорија, па веруваме дека со исто победничко темпо ќе продолжиме и денес.

Oд 20:45 во рамките на англискиот ЕФЛ Куп се сретнуваат екипите на Кардиф и Колчестер. Кардиф на последните пет натпревари запиша една победа, две реми и два порази, додека Колчестер во истиот временски период запиша две победи, две реми и еден пораз.

Кардиф – Колчестер – 1 @ 1.44

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 87.199 евра. За победа на Кардиф уплатени се 72.498 евра, за реми 10.997 евра, додека останатите 3.704 евра се уплатени за победа на Колчестер.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*