Што се уплаќа денес? (04.08.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Веруваме дека информациите за уплатата ќе ни бидат одличен показател и денес, па благодарение на тоа ќе наплатиме одлична квота.

Од 18:10 во рамките на втората австриска лига се сретнуваат екипите на Ст. Полтен и Лафинц. Ст Полтен е на лидерската позиција со вкупно 3 бода и учинок од 1 победа, 0 реми и 0 порази, а исто таков учинок има и екипата на Лафинц.

Ст. Полтен – Лафинц – 1 @ 1.68

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 122.558 евра. За победа на Ст. Полтен уплатени се 85.996 евра, за реми 21.873 евра, додека останатите 14.689 евра се уплатени за победа на Лафинц.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*