Што се уплаќа денес? (01.08.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Без поголеми проблеми уплатата и вчера ни беше точен показател, па благодарение на тоа наплативме одлична квота.

Денес од 20:00 се сретнуваат екипите на Хесперанж и ТНС. Домаќините во последните пет натпревари запишаа три реми, еден пораз и една победа, додека гостите во истиот временски период запиша една победа, три порази и едно реми.

Хесперанж – ТНС – 1 @ 1.65

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 62.166 евра. За победа на Хесперанж уплатени се 48.669 евра, за реми 9.100 евра, додека останатите 4.397 евра се уплатени за победа на ТНС.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*