Што се уплаќа денес? (31.07.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Безброј пати досега уплатата ни била одличен показател, па веруваме дека и овој пат ќе биде повторно така.

Од 17:30 во рамките на Јконен лигата се сретнуваат екипите на ТПС Турку и СЈК Актемиа.

Домаќините се во одлична форма и на последните пет натпревари запишаа исто толку и победи, па овој натпревар го дочекуваат со одлично расположение. Гостите пак во истиот временски период запишаа три победи, а во последните две кола кикснаа и еднаш запишаа реми, а еднаш беа поразени.

ТПС Турку – СЈК Актемиа – 1 @ 1.50

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 93.225 евра. За победа на ТПС Турку уплатени се 62.188 евра, за реми 10.887 евра, додека останатите 20.180 евра се уплатени за победа на СЈК Актемиа.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*