Што се уплаќа денес? (30.07.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Денес очекуваме повторно информациите за уплатата да ни бидат одличен показател, па да наплатиме и супер квота.

Од 17:00 во рамките на норвешката прва лига се сретнуваат екипите на Лилестром и Хам Кам.
Лилестром е на 6-та позиција со вкупно 26 бода кои ги имаат освоено преку 8 победи, 2 реми и 5 порази, додека Хам Кам е на 13-та позиција со само 16 освоени бода од 15 изиграни натпревари.

Лилестром – Хам Кам – 1 @ 1.47

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 87.556 евра. За победа на Лилестром уплатени се 57.449 евра, за реми 10.966 евра, додека останатите 19.141 евра се уплатени за победа на Хам Кам.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*