Што се уплаќа денес? (28.07.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

За жал уплатата вчера не ни беше точен показател, но се надеваме дека денес ќе ја поправиме грешката и ќе ви претставиме добитен натпревар.

Од 17:45 во рамките на втората австриска лига се сретнуваат екипите на Лиферинг и Дорнбирн.
Домаќините изиграа четири контролни натпревари и запишаа две победи и два порази, додека во истиот временски период гостите запишаа три порази и само едно реми.

Лиферинг – Дорнбирн – 1 @ 1.68

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 84.449 евра. За победа на Лиферинг уплатени се 72.987 евра, за реми 5.595 евра, додека останатите 5.867 евра се уплатени за победа на Дорнбирн.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*