Што се уплаќа денес? (27.07.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Благодарение на информациите за уплатата и вчера запишавме добивка, па веруваме дека со истото темпо ќе продолжиме и денес.

Од 17:00 во рамките на квалификациите за конференциската лига се сретнуваат екипите на Интер Ескалдес и Хиберниан.

Домаќините во претходната рунда го елиминираа Викингур на два натпревари каде што на едниот ремизираа, а на другиот запишаа победа. Хиберниан пак се вклучува во квалификациите од овој круг и има амбиции за да стгине до групната фаза.

Интер Ескалдес – Хиберниан – 2 @ 1.48

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 87.998 евра. За победа на Интер Ескалдес уплатени се 12.998 евра, за реми 18.753 евра, додека останатите 56.247 евра се уплатени за победа на Хиберниан.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*