Што се уплаќа денес? (24.07.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Денес веруваме дека повторно информациите за уплатата ќе ни донесат добивка, бидејќи многу често се случува тоа.

Од 17:30 во рамите на чешката ФНЛ лига се сретнуваат екипите на Брно и Власим. Брно во последните пет натпревари запиша едно реми, три победи и еден пораз, додека Власим во стиот временски период пак запиша ист учинок.

Брно – Власим – 1 @ 1.50

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 67.778 евра. За победа на Брно уплатени се 47.998 евра, за реми 5.582 евра, додека останатите 14.198 евра се уплатени за победа на Власим.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*