Што се уплаќа денес? (19.07.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Веруваме дека информациите за уплатата ќе ни бидат и денес точен показател, па благодарение на тоа ќе наплатиме одлична квота.

Од 20:00 во рамките на квалификациите за ЛШ се сретнуваат екипите на Лудогорец и Балкани.
Лудогорец на овој натпревар влегува со учинок од три победи и два последователни порази, додека гостите немаат пораз, поточно во истиот временски период запишаа три победи и две реми.

Лудогрец – Балкани – 1 @ 1.40

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 125.887 евра. За победа на Лудогорец уплатени се 97.447 евра, за реми 9.998 евра, додека останатите 18.442 евра се уплатени за победа на Балкани.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*