Што се уплаќа денес? (18.07.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Уплатата често не води до добивка и до наплата на супер квота, па веруваме дека и денес ќе биде еден од успешните денови.

Тотенхем – Вест Хем 1 @ 2/04

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 12.484 евра. За победа на Тотенхем уплатени се 10.948 евра, односно 88% од уплатата, за реми одат само 2% од уплатата, додека 10% од уплатата се за победа на Вест Хем.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*