Што се уплаќа денес? (17.07.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Уплатата често не води до добивка и до наплата на супер квота, па веруваме дека и денес ќе биде еден од успешните денови.

Сао Паоло – Сантос 1 @ 1.72

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 117.530 евра. За победа на Сао Паоло уплатени се 89.540 евра, односно 76% од уплатата, за реми одат  14% од уплатата, додека само 10% од уплатата се за победа на Сантос.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*