Натпревар со драстичен пад на коефициентот (17.07.2023)

Пад на коефициенти
Пад на коефициенти

Денес во рамките на оваа категорија ќе ви претставиме натпревар од аргентинска трета лига кој бележи пад на коефициентот за победа на гостите.

Ел Порвенир – Аргентино де Росарио – 2 @ 2.25 во 22Bet

Почетната вредност за победа на Росарио беше 3.60, а во моментов бележи пад од скоро 38% и се плаќа со квота 2.25 во 22Bet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*