Што се уплаќа денес? (16.07.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Уплатата често не води до добивка и до наплата на супер квота, па веруваме дека и денес ќе биде еден од успешните денови.

Хамарби – Калмар 1 @ 1.85

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 22.395 евра. За победа на Хамарби уплатени се 18.626 евра, односно 83% од уплатата, за реми одат  8% од уплатата, додека само 9% од уплатата се за победа на Калмар.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*