Што се уплаќа денес? (14.07.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Безброј пати сме биле сведоци дека информациите за уплатата не воделе до добивка и до наплата на супер квота, па веруваме дека и денес ќе биде еден од успешните денови.

Од 17:30 во рамките на финската Јконен лига се сретнуваат екипите на ТПС Турку и Јаро.
ТПС Турку е на 5-та позиција со вкупно 22 бода кои ги имаат освоено преку 6 победи, 4 реми и 4 порази. Јаро е на 8-та позиција и имаат 13 бода, а нивниот учинок е 3 победи, 4 реми и 6 порази.

ТПС Турку – Јаро – 1 @ 1.65

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 72.334 евра. За победа на ТПС Турку уплатени се 54.198 евра, за реми 9.887 евра, додека останатите 8.249 евра се уплатени за победа на Јаро.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*