Што се уплаќа денес? (12.07.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Веруваме дека информациите за уплатата денес ќе ни бидат точен показател, па благодарение на тоа ќе наплатиме одлична квота.

Од 18:00 во рамките на квалификациите за ЛШ се сретнуваат екипите на ХЈК и Ларне.
ХЈК во овој натпревар влегува со со две победи, две реми и еден пораз во последните пет натпревари, додека тимот на Ларне во истиот временски период запиша четири победи и еден пораз.

ХЈК – Ларне – 1 @ 1.40

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 79.092 евра. За победа на ХЈК уплатени се 61.872 евра, за реми 10.988 евра, додека останатите 6.232 евра се уплатени за победа на Ларне.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*