Што се уплаќа денес? (10.07.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Веруваме дека информациите за уплатата повторно ќе ни бидат точен показател, па благодарение на тоа ќе наплатиме одлична квота.

Од 18:00 во рамките на афричкиот КОСАФА куп се сретнуваат селекциите на Мозамбик и Лесото.
Мозамбик во првото коло запиша реми со резултат 1-1, додека Лесото ги зеде трите бода и ја запиша првата победа.

Мозамбик – Лесото – 1 @ 1.77

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 78.559 евра. За победа на Мозамбик уплатени се 52.339 евра, за реми 10.884 евра, додека останатите 15.336 евра се уплатени за победа на Лесото.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*