Што се уплаќа денес? (09.07.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Безброј пати досега информациите за уплатата ни биле точен показател, па се надеваме дека и денес ќе биде повторно така.

Од 17:00 во рамктие на норвешката Елитна лига се сретнуваат екипите на Одд и Бодо. Одд е на 9-то место со вкупно 16 бода, додека Бодо ја има лидерската позиција на табелата со вкупно 32 бода.

Одд – Бодо – 2 @ 1.55

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 78.445 евра. За победа на Одд уплатени се 12.445 евра, за реми 13.584 евра, додека останатите 52.416 евра се уплатени за победа на Бодо.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*