Што се уплаќа денес? (08.07.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Претпоставуваме дека уплатата и денес ќе ни биде одличен показател, па благодарение на тоа ќе наплатиме и супер квота.

Во рамките на финската Веикаус лига се сретнуваат екипите на КуПС и ВПС.
КуПС е на првото место со вкупно 31 бод и учинок од 10 победи, 1 реми и 4 порази, додека ВПС ја има последната позиција на табелата со вкупно 9 бода кои ги имаат освоено преку 2 победи, 3 реми и 8 порази.

КуПС – ВПС – 1 @ 1.50

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 114.589 евра. За победа на КуПС уплатени се 82.648 евра, за реми 12.558 евра, додека останатите 19.383 евра се уплатени за победа на ВПС.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*