Што се уплаќа денес? (06.07.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Вчера за жал не бевме добитни во оваа категорија, но се надеваме дека денес ќе ја поправиме грешката.

Oд 20:30 во рамките на исландската Дивизија 1 се сретнуваат екипите на Фјолнир и Леикнир.
Фјолнир е на 2-та позиција со вкупно освоени 18 бода преку 5 победи, 3 реми и 1 пораз, додека Леикнир е на 10-та позиција и досега имаат освоено само 8 бода преку 2 победи, 2 реми и 5 порази.

Фјолнир – Леикнир – 1 @ 1.45

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 116.559 евра. За победа на Фјолнир уплатени се 87.455 евра, за реми 10.889 евра, додека останатите 18.215 евра се уплатени за победа на Леикнир.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*