Што се уплаќа денес? (03.07.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Уплатата многу често досега ни била точен показател, а очекуваме и денес благодарение на тие информации да наплатиме одлична квота.

Од 19:00 се сретнуваат екипите на Елфсборг и Хамарби. Домаќините се на 3-то место со вкупно 29 бода, додека гостите се на 9-та позиција со вкупно освоени 16 бода.

Елфсбург – Хамарби – 1 @ 1.65

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 82.149 евра. За победа на Елфсборг уплатени се 67.144 евра, за реми 10.782 евра, додека останатите 4.223 евра се уплатени за победа на Хамарби.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*