Што се уплаќа денес? (30.06.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Благодарение на информациите за уплатата ние повторно бевме добитни, па очекуваме победничката серија да се продолжи и денес.

Од 19:00 во рамките на белоруската Вишаја лига се сретнуваат екипите на Солигорск и Слатск.
Домаќините се на претпоследната позиција бидејќи ова првенство го започнаа со -35 бода, додека Слатсс е на 8-та позиција со вкупно 15 бода.

Солигорск – Слатск – 1 @ 1.56

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 79.855 евра. За победа на Солигорск уплатени се 67.114 евра, за реми 10.993 евра, додека останатите 1.748 евра се уплатени за победа на Слатск.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*