Што се уплаќа денес? (29.06.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Благодарение на уплатата и вчера бевме добитни, па веруваме дека победничката серија ќе ја продолжиме и денес.

Од 20:00 часот во рамките на исландската Дивизија 1 се сретнуваат екипите на Акранес и Тор Акурејри. Домаќините се на 3-та позиција со вкупно 14 бода, додека гостите се на 6-та позиција на табелата, но имаат само еден бод помалку.

Акранес – Тор Акурејри – 1 @ 1.60

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 72.198 евра. За победа на Акранес уплатени се 58.697 евра, за реми 8.889 евра, додека останатите 4.612 евра се уплатени за Тор Акурејри.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*