Што се уплаќа денес? (26.06.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Информациите за уплатата многу често не водат до добивка, па веруваме дека и денес ќе биде така.

Од 18:00 во рамките на норвешката Дивизија 2 – група 2 се сретнуваат екипите на Улерн и Стромсгодсет 2.

Домаќините се на последното место и во изминатите 10 кола немаат победа, поточно на салдото имаат само три бода, додека гостите во истиот временски период собраа 7 бода, но се уште и тие се дел од црвената зона.

Улерн – Стромсгодсет II – 1 @ 1.73

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 52.779 евра. За победа на Улерн уплатени се 41.974 евра, за реми 7.552 евра, додека останатите 3.253 евра се уплатени за победа на Стромсгодсет II.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*