Што се уплаќа денес? (25.06.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Безброј пати уплатата ни била одличен показател, па очекуваме исто така да биде и денеска, па да наплатиме супер квота.

Од 19:15 во рамките на норвешката Елит Серија се сретнуваат екиптие на Стромсгодсет и Бодо Глимит.

Домаќините се наоѓаат на втората половина на табелата и откако е започната сезона успеаа да соберат 11 бода, додека гостите се на лидерската позиција со убедлива предност.

Стромсгодсет – Бодо Глимт – 2 @ 1.55

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 77.522 евра. За победа на Стромсгодсет уплатени се 12.336 евра, за реми 15.877 евра, додека останатите 49.309 евра се уплатени за победа на Бодо Глимт.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*