Што се уплаќа денес? (24.06.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Веруваме дека уплатата и денес ќе ни биде точен показател, па благодарение на тоа ќе наплатиме одлична квота.

Од 21:15 во рамките на исландската Беста Деилд Карла се сретнуваат екипите на Викингур Рејкјавик и Стјарнан.

Домаќините се на лидерското место и имаат солидна предност, па ако продолжат со ова темпо дефинитивно ќе бидат конкурентни за успех. Стјарнан од друга страна е на 8-та позиција и досега имаат освоено само 11 бода.

Викингур Рејкјавик – Стјарнан – 1 @ 1.53

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 84.229 евра. За победа на Викингур Рејкјавик уплатени се 57.899 евра, за реми 11.225 евра, додека останатите 15.105 евра се уплатени за победа на Стјарнан.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*