Што се уплаќа денес? (21.06.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Уплатата вчера не ни беше точен показател, но затоа сме денес тука да ја поправиме грешката и да ви претставиме добитен натпревар.

Од 17:00 во рамките на финската Каконен лига – група Б се сретнуваат екипите на ЕПС и Атлантис.
ЕПС е на 7-та позиција и досега имаат освоено 11 бода, додека гостите со 16 освоени бода ја преземаат лидерската позиција на табелата.

ЕПС – Атлантис – 2 @ 1.62

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 65.916 евра. За победа на ЕПС уплатени се 9.114 евра, за реми 8.145 евра, додека останатите 48.657 евра се уплатени за победа на Атлантис.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*