Што се уплаќа денес? (11.06.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Веруваме дека информациите за уплатата и денес ќе ни бидат точен показател, па благодарение на тоа ќе наплатиме суепр квота.

Денес од 17:30 во рамките на шведската Алсвенскан лига се сретнуваат екипите на Џугарден и Норкопинг.

Џургарден на овој натпревар влегува со вкупно 20 бода и се наоѓаат на горниот дел на табелата, додека Норкопинг е на средината на табелата со вкупно 17 освоени бода.

Џургарден – Норкопинг – 1 @ 1.63

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 111.239 евра. За победа на Џургарден уплатени се 78.892 евра, за реми 15.559 евра, додека останатите 16.788 евра се уплатени за победа на Норкопинг.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*