Што се уплаќа денес? (09.06.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Благодарение на уплатата и вчера запишавме добивка во оваа категорија, па веруваме дека победничкото темпо ќе продолже и денес.

Од 19:00 во рамките на шведската Алсвенскан лига се сретнуваат екипите на Хамарби и Бромапојкарна.

Хамарби е на 10-то место со вкупно 13 бода кои ги имаат освоено преку 3 победи, 4 реми и 5 порази, додека Бромапојкарна е на 5-то место и досега имаат освоено 19 бода.

Хамарби – Бромапојкарна – 1 @ 1.65

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 119.328 евра. За победа на Хамарби уплатени се 98.667 евра, за реми 8.885 евра, додека останатите 11.776 евра се уплатени за победа на Бромапојкарна.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*